Masterclass de pictură la Satu Mare, cu un pictor celebru

HomeActualitate

Masterclass de pictură la Satu Mare, cu un pictor celebru

Metodele de relaxare sunt diverse și parcă relaxarea prin artă a început să dispară sau cel puțin să iasă din sfera publică, deși cândva era la mare c

Povestea emoționantă a sătmăreanului care conduce cel mai mare brand de caricaturi din România. A început afacerea cu 30 de lei în buzunar
Unii se nasc afaceriști, unii se nasc sportivi iar alții se nasc doar artiști!
Un pictor din Satu Mare, în cei mai buni 14 din lume. E în finala unui concurs din Miami
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Metodele de relaxare sunt diverse și parcă relaxarea prin artă a început să dispară sau cel puțin să iasă din sfera publică, deși cândva era la mare căutare, așa cum o arată și filmele clasice. Un pictor sătmărean deja celebru, deși tânăr, repune pictura pe poziția care i se cuvine, de artă menită să elibereze mintea și sufletul de stres, de oboseală și să o lase să se exprime liber.Robert Abkorovits este pictor și profer la Școala de Arte, talentului fiind confirmat de numeroasele expoziții internaționale, dar și concursuri la care a participat. El își pune tot talentul și răbdarea la dispoziția sătmărenilor care doresc să învețe să se exprime cu pensula în mână. Robert organizează cursuri individuale de pictură pentru cei care sunt în căutarea unui mod de exprimare și de refulare din nebunia zilnică și doresc să evadeze câte două ore pe săptămână în lumea culorilor, o lume fără bariere și fără reguli.
Fiecare cursant va avea parte de lecții individuale, pictorul dedicându-se total fiecărui elev în cele două ore pe săptămână,ore în care pictorul va stimula imaginația și va ajuta mâna cu pensula pentru a transforma toate gândurile în culori și pentru a elibera sufletul de tot ceea ce înmagazinează.
Cursurile vor dura toată vara iar cursanții primesc materialele didactice necesare. Sunt așteptați și cei care doresc să dea admitere la o școala sau facultate de pictură și au nevoie de sfaturile unui profesionist consacrat printre cei mai mari pictori contemporani ai lumii.
„”Arta șterge din suflet praful vieții de zi cu zi” spunea Pablo Picasso. Probabil că la această concluzie au ajuns și oamenii care au decis să scape de stresul zilnic, de tristețe sau de experiențele negative prin relaxare cu artă.”, afirmă pictorul Robert Abkorovits, care așteaptă ca un număr cât mai mare de sătmăreni să descopere plăcerea relaxării prin artă.
Pentru detalii suplimentare și înscrieri: 0749839384 sau pe pagina sa de Facebook : Robert Abkorovits

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!