Un boschetar de pe Horea a vrut să bată polițiștii locali. Ce au găsit aceștia asupra lui

HomeActualitate

Un boschetar de pe Horea a vrut să bată polițiștii locali. Ce au găsit aceștia asupra lui

Polițiștii locali din Satu Mare au depistat un tânăr care avea asupra lui substanțe cu efecte psihotrope. Un echipaj al Poliției Locale Satu Mare a ob

Primăria a început „curățenia” pe Horea 6. Cei fără acte în zonă, au fost evacuați
Peștii, drogații și prostituatele de pe Horea 6 își vor lua „zboru” anul acesta din Satu Mare. Cei de bună credință vor fi mutați pe Ostrovului
Primăria pregătește un nou loc pentru evenimente. Kereskenyi: „ Până la ultimul fir de iarbă va fi totul pus la punct”
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Polițiștii locali din Satu Mare au depistat un tânăr care avea asupra lui substanțe cu efecte psihotrope. Un echipaj al Poliției Locale Satu Mare a observat, joi, 6 iulie, în jurul orei 9,00, pe strada Horea din municipiul Satu Mare, un bărbat cu un comportament suspect.

La vederea echipajului de Poliție Locală, bărbatul a început să se agite și să vorbească incoerent atunci când a fost legitimat. Polițiștii locali i-au făcut un control corporal, depistând aspra acestuia un plic cu etnobotanice.

La momentul controlului P.G., în vârstă de 34 de ani, a devenit agresiv, verbal și fizic, astfel că polițiștii l-au imobilizat și l-au condus la sediul Poliției Locale Satu Mare.  Aici, bărbatul a fost preluat de lucrători din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate, pentru continuarea cercetărilor.

 

Sursa: Primăria Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!