Pericolul din parcuri! Atenție maximă la copii și animale!!!

HomeActualitate

Pericolul din parcuri! Atenție maximă la copii și animale!!!

Acolo unde sătmărenii consideră că deratizarea făcută de primărie nu a avut nici un efect sau acolo unde chiar nu a fost făcută, s-au luat măsuri chia

Grădina Romei rămâne închisă în continuare. Se curăță copacii de crengile uscate
Restricții de circulație pe Bulevardul Henri Coandă, începând de marți
În ProRomânia Satu Mare a început lupta internă pentru putere și nici nu se simte mirosul de ciolan
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Acolo unde sătmărenii consideră că deratizarea făcută de primărie nu a avut nici un efect sau acolo unde chiar nu a fost făcută, s-au luat măsuri chiar de către ei. În unele parcuri din oraș, cei car elocuiesc în zonă, s-au apucat singuri de deratozare.

Sătui de rozătoare, care se alimentează cu resturile lăsate de cei care își petrec timpul liber în parc, oamenii au luat decizii de unii singuri privind deratizarea. În parcul de lângă spital au fost aruncate prin iarbă plicuri cu otravă pentru șobolani, după cum informează un cetățean pe pagina sa de facebook, atașând o poză cu un astfel de pliculeț.

Plicurile sunt colorate și pot reprezenta o atracție pentru copiii lăsați nesupraveghați dar în același timp pot fi un pericol dacă ei sunt tentați să le bage în gură. De asemenea și animalele de companie se pot intoxica de la aceste plicuri, motiv pentru care sătmărenilor li se recomandă să fie foarte atenți.

Nu mai departe de săptămânatrecută, în Grădina Romei, in tătic a surprins în imagini un șobolan în spațiul de joacă destinat copiilor, motiv pentru care prezența plicurilor cu otravă împotriva rozătoarele are motive întemeiate, dar acestea pot fi în același timp un pericol.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0