Mega mallul NEPI este la un aviz distanta de a ajunge in sedinta de consiliu local

HomeActualitate

Mega mallul NEPI este la un aviz distanta de a ajunge in sedinta de consiliu local

Investitorul NEPI, cel care va construi mallul din municipiul Satu Mare este la doar un pas de a se putea prezenta in fata consilierilor locali pentru

Doar o semnătură îi desparte pe cei de la NEPI de începerea lucrărilor la mall. Se va mai opune cineva?
Primarul Kereskenyi ia, în sfârșit, atitudine: „Proiectul mall-ului NEPI din Satu Mare nu va fi blocat”
Sătmărenii bagă bețe în roate proiectului Mega Mal. Ce vor să facă și cum pot încurca investitorul
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Investitorul NEPI, cel care va construi mallul din municipiul Satu Mare este la doar un pas de a se putea prezenta in fata consilierilor locali pentru votul final.
In prezent investitorul are avizul celor de la Protectia Mediului si in cursul acestei saptamani sau a saptamanii viitoare va obtine si avizul celor de la Apele Romane, acesta fiind ultimul aviz de care e nevoie la dosar pentru a putea mai apoi acest dosar sa fie depus la primarie pentru aprobarea planului urbanistic zonal.
`Cred ca poate sa intre chiar in sedinta de consiliu local din luna iulie daca totul merge bine`, a declarat primarul Kereskenyi.
Acesta a mai precizat ca acum eliberarea avizului de urbanism nu mai dureaza 45 de zile ca inainte, ci poate fi eliberat intr-o saptamana, daca dosarul este complet, astfel ca cei de la NEPI va incheia capitolul birocratic al investitiei in aceasta vara.
Chiar daca nu este o investitie care sa aduca sute sau mii de locuri de munca, la fel cum nu o fac nici supermarketurile care se construiesc, conducerea municipiului vede totusi cu ochi buni aceste investitii, pentru ca vin sa ocupe terenuri virane care pana acum erau o pata pe imaginea orasului.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!