Raport de activitate la un an mandat – ce strazi s-au asfaltat si care urmeaza, in municipiul Satu Mare

HomeActualitate

Raport de activitate la un an mandat – ce strazi s-au asfaltat si care urmeaza, in municipiul Satu Mare

Data de 23 iunie reprezinta aniversarea unui an de mandat pentru actuala conducere a municipiului Satu Mare. ACeasta, impreuna cu city managerul s-au

Lucrările și aglomerația de pe drumul Careiului mai durează încă două săptămâni
A început marea plombare pe străzile din municipiu Satu Mare
Primăria promite covor asfaltic pe cea mai spartă stradă din oraș, Bulevardul Independenței
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Data de 23 iunie reprezinta aniversarea unui an de mandat pentru actuala conducere a municipiului Satu Mare. ACeasta, impreuna cu city managerul s-au prezentat in fata presei pentru a prezenta un raport de activitate la un an de mandat, considerand ca satmarenii merita o astfel de atentie dupa o perioada in care orasul aaa fost lasat de izbeliste.

`Am preluat un oras fara contract de intretinere drumuri, nu am avut nici un contract de a-l depune pentru finantare, practic am fost in imposibilitatea de a demara investitii in Satu mare, sa incepem o lucrare. Au fost probleme foarte grave in functionarea administratiei.
Anul acesta reabilitam strazi si trotuare in valoare totala de 25 milioane lei. Este foarte important ca am elaborat actele strategigice pentru atragerea fondurilor europene, am elaborat planul de mobilitate urbana si se apropie de finalizare si registrul zonelor verzi din municipiul Satu Mare. In acest an am analizat si am repus sistemul administrativ in functionare. A fost o perioada in care am reusit sa recuperam o parte din anii pierduti.`
Primarul a trecut in revista si strazile reabiliutate sau in curs de reabilitare din oras, cele mai mari fiind parcarile din micro 17, micro 15 si strada Proiectantului. A tinut sa evidentieze calitatea plombarilor din acest an fata de cele dinainte, care sunt si mai multe, ca suprafata plombata.
Urmeaza sa fie reabilitate in acest an bulevardul Lucian Blaga, Bulevardul Closca, dar si alte pachete de strazi unde se va lucra si la utilitati si la fundatie, precum strada Fereastrau, Ceferistilor, Bixadului, Locomotivei, Masinistilor, Merilor, Nicolae iOrga, Lunca Sighet, Ion Ghica, a mai anuntat primarul.
`Ati putut observa si anumite imbunatatiri fata de anii precedenti in ceea ce priveste sincronizarea lucrartilor cu `spargatorii`, adica sincronizarea lucrarilor de reabilitare strazi cu operatorii E-On, Electrica, Apaserv sau firmele de telefonie`, a mai mentionat edilul.
primarul Kereskenyi a tinut sa mentioneze in mod special ca nu au preluat lucrari slabe si de proasta calitate, ceea ce s-a intamplat pentru prima data dupa multi ani, mentionand aici pachetul de strazi Delta- Axente Sever, dar si serialul cu Podul Decebal.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!