Sămărenii au votat…și nu prea. Cui îi atribuie reușita finanțării celui de-al treilea pod

HomeActualitate

Sămărenii au votat…și nu prea. Cui îi atribuie reușita finanțării celui de-al treilea pod

Deși peste 16.000 de sătmăreni au deschis articolul-sondaj cu privire la persoana căreia i se atribuie meritele pentru reușita finanțării celui de-al

Primarul Kereskenyi trage la răspundere firma care repară podul. E gata să o dea afară din oraș
Podul de piatră, s-a cam sfărmat. Nici un politician, încă nu s-a ambalat
Proprietarii terenurilor peste care va trece centura mai au de așteptat până să își ia banii
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Deși peste 16.000 de sătmăreni au deschis articolul-sondaj cu privire la persoana căreia i se atribuie meritele pentru reușita finanțării celui de-al treilea pod, doar aproximativ 200 au decis să și voteze una dintre opțiunile puse la dispoziție.
40% dintre cei care au votat au considerat că cel mai mare merit pentru obținerea finanțării pentru cel de-al treilea pod, de pe strada Ștrandului, îl are actualul primr Kereskenyi Gabor, cel pe al cărui mandat s-a reușit obținerea ordinului de ministru pentru finanțare.
Pe locul al doilea se află fostul primar, Dorel Coica, cu 26% din voturile exprimate, pe mandatul acestuia fiind adus în discuție acest proiect și făcute primele demersuri, cam fără succes.
Cele mai puține vouri i-au fost acordate președintelui Consiliului Județean, Pataki Csaba, doar 5%.
Cei care nu au votat și-au exprimat altfel punctul de vedere referitor la proiect sau mai precis, neîncrederea lro față de proiect. Aceștia nu mai cred în ceea ce le spun politicienii de azi, chiar dacă au în față acte, având nevoie să vadă construcția fizică pentru a putea crede într-un proiect.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!