Încep cozile la Vama Petea. Pățania unui șofer în timp ce stătea la cozi – FOTO&VIDEO

HomeActualitate

Încep cozile la Vama Petea. Pățania unui șofer în timp ce stătea la cozi – FOTO&VIDEO

Venirea acasă a celor care muncesc în străinătate,pentru a-ș petrece concediu, se vede cel mai bine pe timpii de așteptare de la vamă. La Vama Petea,

O șoferiță și-a văzut moartea cu ochii. Un șofer beat a fost la un pas să producă o tragedie
Accident în parcarea unui supermarket din Negrești. Un bărbat a fost accidentat iar vinovatul a fugit
Rupt de beat, la volan, la șase dimineața. S-a ales cu dosar penal
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Venirea acasă a celor care muncesc în străinătate,pentru a-ș petrece concediu, se vede cel mai bine pe timpii de așteptare de la vamă. La Vama Petea, duminică, s-au înregistrat cozi de mașini, media de timp pe care cei care au dorit să intre în țară au avut-o de petrecut în mașină, așteptând fiind de 50 de minute, conform site-ului Poliției de Frontieră.
Unii șoferi și-au ieșit din sărite, dar au fost rapid calmați de cei din jur, care s-au conformat situației și ritmului cu care a înaintat coloana.
Un șofer mai ghinionist a făcut pană cu doar câțiva zeci de metri înainte de a ajunge la vamă. Pentru că nu avea roată de rezervă la el, deși venea de la distanță mare, omul a scos din portbagaj o pompă manuală și a dat la pompă pentru a-și umfla roata suficient cât să treacă pe la punctul de frontieră cu mașina. Omul a fost compătimit de cei din jur, mai ales că temperatura de afară nu te ajuta să ai cele mai bune condiții de a face mișcare.

Sursa: vasiledale.ro

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!