Bărbat căzut de pe o scară metalică. A fost sesizată poliția

HomeActualitate

Bărbat căzut de pe o scară metalică. A fost sesizată poliția

În data de 14.07.2017, în jurul orei 17:00, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Satu Mare, au fost sesizați prin  Serviciul Apeluri de Urgen

Un biciclist a fost accidentat de un șofer pe strada Viilor
La un pas de moarte, pe trecerea de pietoni. Accident în Carei
Politia afirma ca un minor a intrat in coliziune cu masina unei politiste din Tarna
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În data de 14.07.2017, în jurul orei 17:00, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Satu Mare, au fost sesizați prin  Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către administratorul unei societăți private, despre faptul că la locul unde desfășurau activități lucrative, s-a produs un accident de muncă.

Din verificările efectuate la fața locului de către o echipă operativă formată din polițiști  de investigații criminale și criminaliști,  s-a stabilit faptul că  un bărbat de 51 ani, în timp ce desfășura activități de amenajare a unei locuințe situată în Satu Mare, a căzut de pe o scară metalică.

Cel în cauză a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare.

În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sb aspectul comiterii infracțiunii de – neluarea/nerespectarea măsurilor legale de securitate în muncă și vătămare corporală  fapte  prev. și ped. de art. 349 alin. 1- art. 350 alin. 1 și art. 196 alin 3 din C. pen.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 1
DISQUS: