Biciclist transportat la spital în urma unui accident

HomeActualitate

Biciclist transportat la spital în urma unui accident

În  data de 18.07.2018 , în jurul orei 18.00, poliţiştii rutieri careieni au fost solicitaţi să intervină la  un eveniment rutier produs în localitate

Un bărbat care se plimba neregulamentar pe marginea drumului a fost accidentat în Ciuperceni
Accident la ieșirea din oraș spre Petea – un microbuz de transport persoane este implicat
Ce spune compania Fanny după accidentul de ieri în care a fost implicat un autocar din Satu Mare
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În  data de 18.07.2018 , în jurul orei 18.00, poliţiştii rutieri careieni au fost solicitaţi să intervină la  un eveniment rutier produs în localitatea Carei, soldat cu rănirea uşoară a unei persoane.

În fapt, un bărbat de 56 ani, din Căuaş, conducând un autoturism  pe strada Iuliu Maniu, a efectuat o manevră de depăşire a unei  bicicliste de 57 ani,  din Carei, care se deplasa în faţa sa,  pe aceeași direcție de mers, iar la reintrarea  pe banda inițială,  a acroşat-o cu partea dreaptă spate a autoturismului.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoara a biciclistei, care a fost transportată la Spitalul Municipal Carei pentru investigații medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Totodată  i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!