Vasile Fogel, nemuritorul de la CSM? A candidat din nou pentru postul de președinte al Clubului Sportiv

HomeActualitate

Vasile Fogel, nemuritorul de la CSM? A candidat din nou pentru postul de președinte al Clubului Sportiv

Clubul Sportiv Municipal e mereu subiect de dispută în Consiliul Local atunci când se află pe ordinea de zi. Așa a fost și la ultima ședință, atunci c

Două persoane au fost reținute în cazul tâlhăriei din Micro 16. Au acționat cu ajutorul unei arme
Patru șoferi au rămas pietoni într-o singură zi. Viteza și alcoolul le-au pus capac
Primăria ține încă secret proiectul de a vinde sediul UDMR către formațiunea politică
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Clubul Sportiv Municipal e mereu subiect de dispută în Consiliul Local atunci când se află pe ordinea de zi. Așa a fost și la ultima ședință, atunci când actualului președinte al CSM, Vasile Fogel, i-a fost prelungit mandatul cu „cel mult trei luni” sau până la ocuparea funcției de către un alt președinte prin concurs.La acel moment Vasile Fogel declara:„Puteți să prelungiți cu trei sau șase luni sau cât vreți, că eu oricum plec când găsiți o altă persoană”. Dar se pare că acesta nu se dă dus cu una, cu două din această funcție.

Astăzi, 19 iulie, a avut loc concursul pentru postul de președinte a CSM Satu Mare, concurs la care, surpriză, s-a prezentat și Vasile Fogel. Celălalt candidat a fost Istvan Fulop, profesor de sport. Acesta însă s-a retras înaintea probei scrise, astfel că Vasile Fogel a rămas singurul candidat.

Vasile Fogel va afla mâine, 20 iulie,rezultatul concursului. Cel mai probabil participarea lui Vasile Fogel la acest concurs este ca urmare a unei decizii interne a UDMR, după ce acesta nu s-a bucurat de prea multă susținere în ultima perioadă, chiar cei din UDMR scurtând perioada pentru care s-a prelungit mandatul, în cadrul ultimei ședințe de Consiliu Local.
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!