Caravana TIFF ajunge marți la Carei! Un film românesc și unul italian vor fi proiectate în aer liber

HomeActualitate

Caravana TIFF ajunge marți la Carei! Un film românesc și unul italian vor fi proiectate în aer liber

Două seri în compania unor comedii spumoase care au dat lovitura în box office-ul din 2016 îi așteaptă pe spectatorii din Carei pe 25-26 iulie, în Par

Caravana TIFF ajunge săptămâna viitoare la Carei
Vineri revine Caravana TIFF la Satu Mare. Trei zile de filme în aer liber
Caravana TIFF aduce la Satu Mare două documentare fabuloase și scurt-metrajele premiate la TIFF 2018
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Două seri în compania unor comedii spumoase care au dat lovitura în box office-ul din 2016 îi așteaptă pe spectatorii din Carei pe 25-26 iulie, în Parcul Dendrologic. Caravana TIFF, ajunsă la a opta ediție, revine în oraș după succesul de anul trecut, Carei fiind a doua oprire de pe traseul evenimentului, după Iași. Intrarea este liberă.
În prima seară, comedia multi-premiată Complet străini/ Perfetti sconosciuti (r. Paolo Genovese), cel mai popular film italian în cinematografele din țara sa în ultimii ani, pune întrebarea: cât de bine îi cunoaștem pe cei apropiați? Șapte prieteni vechi decid să îşi pună la vedere mesajele şi apelurile primite pe telefoane, cu efecte dintre cele mai neașteptate. Hohote de râs va stârni și aventura celor trei bărbați care pierd un bilet câștigător la loto din Două lozuri, unul dintre hiturile de box office din România, anul trecut.
Program | Parcul Dendrologic, 21.45
Marți, 25 iulie
Complet străini / Perfetti sconosciuti
r. Paolo Genovese | Italia, 97’
Cu: Giuseppe Battiston, Anna Foglietta, Marco Giallini, Edoardo Leo, Valerio Mastandrea, Alba Rohrwacher, Kasia Smutnia
Hitul de box office în Italia în 2016! Șapte prieteni buni iau cina împreună și propun un joc îndrăzneț: să-și pună telefoanele pe masă în timpul mesei și să-și arate unul altuia mesajele, email-urile și apelurile pe care le primesc. Ies la iveală secrete. Vor mai rămâne sau nu prieteni după această cină?
Miercuri, 26 iulie
Două lozuri
r. Paul Negoescu | România, 86’
Cu: Dorian Boguță, Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol
Dinel, Sile și Pompiliu, trei bărbați dintr-un mic orășel de provincie, câștigă marele premiu la loto, însă nu după mult timp biletul nu mai e de găsit, așa că cei trei pornesc într-o călătorie să-l recupereze. Hitul de box office în România, anul trecut!

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!