Foto – Protest în Lipău! Oamenii nu mai îndura minciunile autorităților

HomeActualitate

Foto – Protest în Lipău! Oamenii nu mai îndura minciunile autorităților

Drumul național care trece prin localitatea Lipău este unul dintre cele mai sparte și rele drumuri din județ. Pe porțiunea dintre Cărășeu și Lipău maș

Un sătmărean revoltat a asfaltat singur groapa din față de la Unicarm din centru
Podul de piatră, s-a cam sfărmat. Nici un politician, încă nu s-a ambalat
Facem împreună recensământul celor mai sparte drumuri din județ. Începem noi: Strada Baritiu
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Drumul național care trece prin localitatea Lipău este unul dintre cele mai sparte și rele drumuri din județ. Pe porțiunea dintre Cărășeu și Lipău mașinile abia se pot deplasa din cauza gropilor adânci din carosabil, în care mașinile își pot sparge masca sau baia de ulei.
În rândurile ziarului online ObiectivSm am prezentat luna aceasta două cazuri de mașini care au făcut până pe porțiunea respectivă de drum, după ce au dat în gropile de pe drum.
Oamenii din zonă, care trec zilnic pe acel drum, nu mai suportă amânările și minciunile autorităților care le tot promit ca repară drumul, dar numai nu o fac. Ei s-au adunat pe drum și au protestat pașnic, cu mesaje pentru autorități și restul participanților la trafic.
“Nu mai rezistam sa tot fim amânați și mințiți. De mult ni se tot promite ca se repara, dar de la o zi la alta drumul e tot mai rău. Ne distrugem mașinile în gropi și ne pierdem banii în reparatii”, a declarat unul din protestatari.
Oamenii au marcat cu spray colorat gropile pentru ca cei care au trecut prin zona să le observe mai ușor. Ei au lăsat și o mașină în groapă, pentru a se vedea cât de adânci sunt.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!