La Satu Mare se fură până și partenerii de dans. Tupeu incredibil al unui tată de mic dansator

HomeActualitate

La Satu Mare se fură până și partenerii de dans. Tupeu incredibil al unui tată de mic dansator

Județul Satu Mare are câteva școli de dans care se prezintă cu mândrie la majoritatea concursurilor de dans organizate în regiune și în țară și care s

Sătmăreanul Ovidiu Pop mai oferă gratuit încă două mașini – extragerea pentru Volvo va avea loc mâine
Două incendii în două zile, lichidate de pompieri. O familie a rămas fără acoperiș deasupra capului
Doi pietoni au fost accidentați sâmbătă, pe trecere, în municipiul Satu Mare
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Județul Satu Mare are câteva școli de dans care se prezintă cu mândrie la majoritatea concursurilor de dans organizate în regiune și în țară și care se întorc cu rezultate bune. La fel ca în orice alt sport, clasamentul școlilor se schimbă, școli cu vechime sunt devansate de școli de dans mai noi, dar cu mai multă energie și cu viziune, iar odată cu aceste modificări, se schimbă și preferințele părinților micilor dansatori în ceea ce privește școala de dans pe care să o urmeze cei mici.

O rivalitate și concurență între școli, menținută la un nivel decent, reprezintă un imbold pentru dezvoltarea tuturor școlilor, dar se pare că unele persoane întrec limita în acest sens. Dovadă stă mesajul trimis de părintele unui dansator unei fetițe, de la o altă școală de dans decât cea a fiului ei. Bărbatul încerca să convingă printr-un sms fetița însrisă la Loga Dance să schimbe școala de dans și să devină partenera băiatului lui.

„Parintele unui baietel de la o alta scoala de dans din Satu Mare, care cauta partenera de dans, insista, suna de mai multe ori, scrie un mesaj la o fetita de 12 ani de la noi, prin care transmite parintilor ce bine ar fi sa danseze copii impreuna!

Parintii fetitei au o gandire total opusa, ne-au contactat, au ramas ca si noi neplacut surprinsi de acest mod josnic de abordare!”, scrie pe Facebook Loga Lorand de la școala de dans Loga Dance School.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!