Mașina burdușită cu țigări, oprită de polițiști la Turulung

HomeActualitate

Mașina burdușită cu țigări, oprită de polițiști la Turulung

În urma unei acțiuni desfășurate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice împreună cu cei din cadrul Serviciului

Un camion a accidentat doi tineri aflați pe motoretă. Fata e în stare gravă
Noul prefect, Darius Filip a avut o întâlnire cu toți șefii M.A.I din județ
Beat și fără permis, un bărbat se plimba în voie cu mașina prin Valea Vinului
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În urma unei acțiuni desfășurate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice împreună cu cei din cadrul Serviciului Rutier,  pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu tutun precum şi pentru depistarea şi sancţionarea persoanelor care deţin în vederea comercializării ţigări de contrabandă, au fost descoperite 11.000 de țigarete susceptibile a proveni din contrabadă.

Vineri, 21 iulie a.c., în jurul orei 20.00, poliţiştii au oprit pe  D.N.19, la intrarea în localitatea Turulung, un autoturism condus de un bărbat de 30 ani, din Tămășeni.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii au decoperit în compartimentul destinat roții de rezervă și sub bancheta din spate o cantitate mare de pachete țigări, susceptibile a proveni din contrabandă.

În total, polițiștii au ridicat în vederea confiscării 550 de pachete de țigări, ce nu prezentau banderole de marcaj sau timbru fiscal, fiind de proveniență din Ucraina.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!