Jale la stadionul Olimpia! Ploaia distruge stadionul bucată cu bucată, autoritățile stau și se uită

HomeActualitate

Jale la stadionul Olimpia! Ploaia distruge stadionul bucată cu bucată, autoritățile stau și se uită

Ploaia de seara trecută a făcut ravagii și în interior, nu doar în curțile oamenilor și pe drumuri, acolo unde a rupt crengi, copaci și a distrus acop

OPINIE!!! Cătălin Cherecheș, cal troian? Cine-i „ vinde” județul?
Vizita polițiștilor sătmăreni la Școala Gimnazială Valea Vinului și Școala Gimnazială Poiana Codrului
O tamponare, care a avut loc în Botiz, a băgat în spital două persoane, din care una un copil de 5 ani
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Ploaia de seara trecută a făcut ravagii și în interior, nu doar în curțile oamenilor și pe drumuri, acolo unde a rupt crengi, copaci și a distrus acoperișuri. Puterea ploii și cantitatea însemnată a făcut ca aceasta să pătrundă până sub tribunele stadionului Olimpia – Daniel Prodan, care se află în stare vizibilă de degradare.

Apa s-a infiltrat în construcția învechită și crăpată, umezeala fiind prezentă pe interiorul proaspăt renovat, pe suprafețe însemnate. Mai grav este că urmele de umezeală au apărut chiar în zona cablurilor electrice, ceea ce poate duce oricând la un scurt circuit iar mai apoi la un incendiu care să afecteze stadionul.

Îngrijorător este faptul că nu se arată nici o investiție pentru rezolvarea problemei până la iarnă, perioadă când apa infiltrată în pereți va îngheța și poate provoca mari crăpături, care să pună în pericol chiar structura stadionului. Cei care administrează stadionul și în mâinele cărora se află stadionul nu au alocat fonduri pentru modernizarea lui, singurele lucrări de întreținere care s-au făcut în ultima perioadă fiind făcute de către voluntari, cu bani strânși din donații și vânzare de echipament vechi.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!