Bărbat  arestat preventiv pentru tâlhărie

HomeActualitate

Bărbat arestat preventiv pentru tâlhărie

Cu sprijinul a doi cetăţeni care au dat dovadă de spirit civic, poliţiştii au identificat şi reţinut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea un

Mai multe persoane au fost obligate să părăsească România. Provenea din Asia și Africa
Accident din cauza neatenţiei lângă Carei
Polițiștii și jandarmii au luat la puricat cluburile din Satu Mare
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Cu sprijinul a doi cetăţeni care au dat dovadă de spirit civic, poliţiştii au identificat şi reţinut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea unei tâlhării pe raza municipiului Satu Mare.

 

În data de 25.07.2017,  la ora 21:00,  Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare,  a fost sesizat prin Apel de Urgenă 112 de către o femeie,  despre faptul că doi  sătmăreni au imobilizat  un bărbat,  care a încercat să-i smulgă poșeta în timp ce se afla în scara unui bloc de pe strada  Ostrovului.

În urma sesizării,  o echipă  operativă s-a deplasat la locul indicat şi a identificat  bărbatul imobilizat,  ca fiind un bărbat de 42 ani, din Satu Mare.

Verificările efectuate au relevat că  în timp ce femeia de 67 de ani, din Satu Mare, se afla în scara  unui bloc, cel în cauză  i-ar fi smuls poșeta în care se afla suma de 100 lei, un telefon mobil  şi acte personale şi ar fi încercat să fugă. Planul nu i-a reuşit, deoarece  doi sătmăreni de 37, respectiv  41 de ani, martori  ai evenimentului, au  dat dovadă de spirit civic şi l-au imobilizat.

Agresorul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria  Satu Mare cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!