Copil rănit grav în Grădina Romei de o creangă ce i-a căzut în cap. Primăria închide parcul

HomeActualitate

Copil rănit grav în Grădina Romei de o creangă ce i-a căzut în cap. Primăria închide parcul

Un accident grav s-a petrecut joi seara în Grădina Romei,cea mai mare oază de verdeață din municipiul Satu Mare și parcul cel mai dotat din punct de v

Satu Mare ar putea avea un spațiu special pentru plimbat câinii de companie. Semnează și tu petiția!!!
Grădina Romei și ale ei ciori, din nou subiect de nemulțumiri. Ce rezolvare are problema asta?
FOTO& VIDEO Imagini INCREDIBILE din Grădina Romei. Șobolanii se plimbă liberi prin spațiul de joacă al copiilor
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Un accident grav s-a petrecut joi seara în Grădina Romei,cea mai mare oază de verdeață din municipiul Satu Mare și parcul cel mai dotat din punct de vedere al utilajelor de joacă pentru copii.

În timp ce se juca pe unu dintre aparate, unuia dintre copii, un băiețel de 10 ani, i-a căzut în cap o creangă a unui copac, care s-a rupt. Bucata de lemn l-a lovit atât de tare pe copil, încât acesta a început să sângereze. Mama copilului și cei din jur au sărit să îl ajute, sunând în același timp la 112 pentru a cere ajutor de specialitate pentru cel mic.

La fața locului a ajuns un echipaj al SMURD care a acordat primul ajutor la fața locului și mai apoi au decis transportarea celui mic la Unitatea de Primiri Urgențe.

După ce a aflat despre nefericitul eveniment, conducerea primăriei municipiului Satu Mare a decis închiderea Grădinei Romei, până la reabilitarea ei.

„Am luat decizia de a închide Grădina Romei, până la verificarea stării copacilor. Vom verifica starea copacilor şi vom stabili care sunt buni şi care sunt uscaţi și prezintă pericol pentru cei care frecventează acest parc. Totodată, vom efectua o curățenie generală. Vă voi ține la curent cu stadiul lucrărilor. Îi doresc însănătoșire grabnică tânărului rănit azi în Grădina Romei şi regretnespus incidentul petrecut”, a declarat primarul Kereskényi Gábor printr-un comunicat de presă.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!