O tânără de doar 22 de ani și-a pierdut viața în Balastiera Apa

HomeActualitate

O tânără de doar 22 de ani și-a pierdut viața în Balastiera Apa

Zi neagră sâmbătă la zona de agrement Balastiera Apa, după ce o tânără și-a pierdut viața. Fata se afla împreună cu iubitul ei la plajă la Balastiera

Atac armat la o benzinărie din Satu Mare. Am ajuns un oraș în care sa ne fie frica sa ieșim din casă?
O iahnie de fasole cu ciolan nu a făcut rău la nimeni. Fugi la Restaurant Promena până nu se termină stocul
O mașină de transport marfă a ars ca o torță azi noapte la Mădăras
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Zi neagră sâmbătă la zona de agrement Balastiera Apa, după ce o tânără și-a pierdut viața. Fata se afla împreună cu iubitul ei la plajă la Balastiera Apa, pentru a se bucura de soare și de weekend, fără să știe că va fi ultima zi petrecută împreună.Cei doi au intrat în apă după ora 17, dar la scurt timp fata a fost trasă în adânc și a dispărut fără urmă. Iubitul ei a sesizat rapid lipsa fetei și a dat alarma la 112. În scurt timp panica s-a instaurat, când toți cei prezenți au văzut echipajul de pompieri cu barcă penumatică intrând pe apă pentru a începe căutările fetei.

Pompierii au căutat trupul fetei de 22 de ani cât timp lumina de afară le-a permis, dar fără rezultat. Ei vor relua căutările în cursul zilei de duminică.

Balastiera Apa este recunoscută ca locul unde anul cel puțin o persoană își pierde viața, fiind un loc de agrement neamenajat din punct de vedere al condițiilor de îmbăiere, fundul acumulării fiind inegal și prezentând găuri mari, ca urmare a excavărilor făcute.Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!