Cel mai bun elev de la Bac a primit un abonament de la Untold

HomeActualitate

Cel mai bun elev de la Bac a primit un abonament de la Untold

Am avut ocazia să îl cunosc astăzi personal pe Mihai Marcian , elevul sătmărean care a obținut anul acesta cea mai mare medie la examenul de Bacalaure

FOTO Ghișeul Unic e gata să fie deschis – buletinele, finanțele mici, starea civilă și administrația domeniului public, toate într-un singur spațiu
Sătmărenii vor colabora cu ucrainienii din Ujgorod pentru a depune proiecte cu finanțare europeană
Sătmărenii au 15zile să își curețe terenul de Ambrosia, altfel plătesc amenzi între 1000 și 2000 lei
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Am avut ocazia să îl cunosc astăzi personal pe Mihai Marcian , elevul sătmărean care a obținut anul acesta cea mai mare medie la examenul de Bacalaureat.

Am dorit să îi fac o supriză tânărului absolvent al Colegiului Național “ Mihai Eminescu ” și astfel, cu sprijinul Telekom i-am oferit acestuia un abonament special la cunoscutul festival Untold care va avea loc între 3 și 6 august în Cluj Napoca.

Cu toate că, organizatorii festivalului au făcut o tradiție din a oferi abonamente gratuite elevilor cu medii de 10, am considerat că și media 9,93 ( cea mai mare din județul Satu Mare) este un rezultat deosebit și merită recompensat.

Cred că, Mihai Marcian este un exemplu pentru tinerii din generația lui și nu doar prin rezultatele pe care le-a avut la Bacalaureat, cât și datorită premiilor  obținute la Olimpiadele de Fizică și Matematică unde a reprezentat municipiul Satu Mare cu cinste.

Cu această ocazie, tânărul mi-a povestit că a fost admis recent la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Facultatea de Automatică, chiar dacă în prima fază a fost tentat să studieze în Elveția. Mi-a povestit că a decis în cele din urmă să rămână aproape de casă deoarce este de părere că banii nu pot răscumpăra momentele pe care nu le-a petrecut alături de cei dragi.

La finalul întâlnirii i-am lansat invitația pe care o lansez tuturor tinerilor plecați să studieze în altă parte, ca după abosolvire să se reîntoarcă acasă pentru că avem nevoie de specialiști tineri cu ajutorul cărora să dezvoltăm orașul.

Sunt mândru și onorat să întâlnesc în orașul nostru din ce în ce mai mulți elevi cu rezultate deosebite și le urez succes tuturor pe mai departe!

Sursa:Primaria Satu Mare

 

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!