Hoț de biciclete, prins în flagrant de polițiștii locali

HomeActualitate

Hoț de biciclete, prins în flagrant de polițiștii locali

Duminică 30 iulie, polițiștii locali sătmăreni au prins în flagrant un hoț de biciclete. O patrulă a Poliției Locale Satu Mare care se afla în patrula

Și în luna august polițiștii locali și-au făcut norma la amenzi de circulație. Totalul amenzilor a fost de peste 140.000
Prima măsură a noului primar: gata cu lebeniţarii la colţ de stradă
BATAIE DE JOC!!! Politia locala o comite din nou
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Duminică 30 iulie, polițiștii locali sătmăreni au prins în flagrant un hoț de biciclete. O patrulă a Poliției Locale Satu Mare care se afla în patrulare pe digul Someșului, a surprins duminică, în jurul orei 13.00, un adolescent care încerca să forțeze lacătul care asigura o bicicletă de balustrada podului.

 

Zoltan S, 17 ani, a încercat să fugă, dar a fost imobilizat rapid de polițiștii locali. Proprietarul bicicletei se afla la pescuit pe malul Someșului. Hoțul a fost predat lucrătorilor din cadrul Biroului de Investigații Criminale, pentru continuarea cercetărilor.

 

Pe această cale, Poliția Locală avertizează cetățenii municipiului să își asigure corespunzător bicicletele pentru a descurja tentativele de furt și să încerce, pe cât posibil, să nu lase aceste bunuri nesupravegheate o perioadă lungă de timp.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!