Până unde a ajuns tupeu boschetarilor de pe Corso: s-au c***t în mijlocul unei terase după ce au spart o plasmă

HomeActualitate

Până unde a ajuns tupeu boschetarilor de pe Corso: s-au c***t în mijlocul unei terase după ce au spart o plasmă

Centru orașului este raiul bochetarilor. O știe toată lumea, nu mai e nici un secret că persoane rău famate și dubioase sunt stăpânii centrului orașul

Satu Mare, un oraș plin de boschetari clandestini. Poliția locală îi alungă de pe unde îi prinde
Băieții deștepți au fraierit un boschetar să le semneze afacerile murdare. Fraudă de zile mari
Centrul orasului, `mosia` boschetarilor, dupa lasarea intunericului. Si se tot extinde …
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Centru orașului este raiul bochetarilor. O știe toată lumea, nu mai e nici un secret că persoane rău famate și dubioase sunt stăpânii centrului orașului, mai ales după ce se lasă întunericul. Aceștia controleaz tot ce mișcă și din priviri, gesturi, limbaj și compostament instarurează frica în cei care trec pe lângă ei sau îi văd chiar și de la depărtare.

Un patron de restaurant din centrul orașului a trăit o experiență deloc fericită cu aceste persoane. Omul are o terasă în centrul orașului, pe care o întreține cum poate mai bine. În ziua în care ți-a cumpărat o plasmă pe terasă, persoane rămase necunoscute încă au intrat pe terasă peste noapte, aceasta fiind închisă și au încercat să îi sustragă plasma. Obiectul fiind prea greu să fie cărat, a fost abandonat, dar nu înainte de a fi distrus. Și nu înainte ca unul dintre spărgători să își facă nevoile taman în mijlocul terasei, ca amintire pentru proprietarul ei.
Omul a solicitat ajutorul poliției a doua zi când a văzut grozăvia, dar nici vorbă ca cei care au avut tentativa de furt să fie prinși, deși amprentele lor au rămas pe televizor.

Problema boschetarilor din centrul orașului nu este nouă și nici nu este una care să se rezolve peste noapte, iar cei care au cel mai mult de suferit din cauza lor sunt proprietarii de afaceri din centrul orașului, care sunt furați constant de către acești boschetari.

În rândul celor care au activitate zilnic în zona centrală s-a propagat un trend de a suna la poliție ori de câte ori aceste persoane dubioase sunt observate că acostează oameni, că le cer bani, că le vorbesc flegmatic sau orice ține de un comportament nepotrivit. Chiar dacă în principal cei rău famați nu se aleg cu amenzi și nu pățesc nimic, ei sunt măcar descurajați din a-și face atât de des apariția în spațiul public.Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!