Nici în 2017 oșenii nu încetează să își dea în cap pentru pământ

HomeActualitate

Nici în 2017 oșenii nu încetează să își dea în cap pentru pământ

Scandal monstru astăzi, 5 august, în localitatea Vama. Mai bine de 40 de persoane au participat la o bătaie cu sepe și pari. Totul a pornit de la o ne

Foto – Posibilă crimă pe strada Crângulu. Poliția anchetează cazul
Doi tineri s-au luat la bătaie, în mijlocul zilei, la doi pași de poliție. Nimeni nu s-a obosit să îi despartă
O polițistă din Carei l-a făcut K.O. pe un șofer. A supărat-o că a comparat-o cu Udrea
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Scandal monstru astăzi, 5 august, în localitatea Vama. Mai bine de 40 de persoane au participat la o bătaie cu sepe și pari. Totul a pornit de la o neînțelegere cu privire la pământ,mai exact la hotar.

Disputa cu privire la unde se termină pământul unuia și începe a celuilalt este mai veche, cele două familii apelând și la ajutorul primăriei Vama pentru a stabili limita dintre proprietăți, dar se pare că nu s-a ajuns la un numitor comun.
Astăzi, una dintre familii nu a stat să mai caute calea de mijloc și a început construcția unui gard acolo unde au considerat ei că este de cuviință. În total șapte persoane s-au apucat de muncă, doar că nu au dus-o la bun sfârșit pentru că vecinii lor s-au aprins repede de mânie și până la o bătaie generală a mai fost puțin.

A fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru a despărți cele două tabere, din care o persoană a ajuns la spital iar o alta s-a ales cu dosar penal.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!