Bărbat identificat pentru comiterea a cinci furturi din locuințe

HomeActualitate

Bărbat identificat pentru comiterea a cinci furturi din locuințe

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Carei, beneficiind de aportul considerabil al specialiștilor criminaliști, au identificat un bărbat de 3

Liviu Dragnea, întâmpinat cu „Dragnea comunistul” la manifestările de la Carei
A venit la farmacie, dar a furat un telefon. O femei din Carei a fost identificată de polițiști
Amenzi de peste 25.000 de lei aplicate de polițiștii sătmăreni
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Carei, beneficiind de aportul considerabil al specialiștilor criminaliști, au identificat un bărbat de 31 de ani din Carei, în sarcina căruia au  reținut comiterea a cinci furturi din locuințe,  comise în perioada mai-iulie 2017 în municipiul Carei, având ca mod de operare pătrunderea pe geamuri lăsate deschise sau prin tăierea plasei contra insectelor, pe timpul nopții.

Dosarul penal, împreună cu întreg materialul probatoriu a  fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei cu propunere de sesizare a instanței în vederea emiterii unui mandat de arestare preventivă în lipsă, întrucât cel în cauză se sustrage urmăririi penale.  Judecătoria Carei a admis solicitarea Parchetului, emițând un mandat de arestare preventivă pe numele acestuia, pe o perioadă de 30 de zile. O parte din  prejudiciul creat prin bunurile sustrase, respectiv telefoane mobile, tablete, laptop-uri, televizoare, a fost recuperate.

În administrarea probatoriului,  polițiștii au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției de  Operațiuni Speciale.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!