FOTO August, luna bătăilor între oșeni. S-a lăsat cu capete sparte noaptea trecută la un club de fițe din oraș

HomeActualitate

FOTO August, luna bătăilor între oșeni. S-a lăsat cu capete sparte noaptea trecută la un club de fițe din oraș

Luna august este luna cu cele mai multe agresiuni, fie ele între persoane, între soți sau în trafic. Acest lucru se datorează în principal celor care

Un angajat al unui ziar din Satu Mare, bătut în club până a ajuns la spital. Totul a fost filmat
Bătaie într-un club din centru, sâmbătă noaptea. Un individ a scos un pistol
Bătaie în club la Satu Mare, sâmbătă noaptea. A fost nevoie de jandarmi pentru a potoli bătăușii
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Luna august este luna cu cele mai multe agresiuni, fie ele între persoane, între soți sau în trafic. Acest lucru se datorează în principal celor care se întorc în această lună de la muncă din străinătate și care aici dau frâu liber unui comportamnt care de altfel dincolo nu îi caracterizează.
O mostră din ceea ce înseamnă răbufnirea unor oșeni atunci când se întorc acasă a fost prezentată seara trecută într-un club din municipiul Satu Mare, dintr-un complex comercial. Totul s-a petrecut în jurul orei 3:30 când unul dintre petrecăreți a încercat să își ducă prietenul beat acasă. În momentul în care a dorit să reintre în club, s-a trezit cu un pumn în față, de la un alt tânăr. Ambii sunt din Țara Oașului, unul din Târșolț, iar agresorul din Batarci.


Cum orgoliul oșenesc nu poate fi înnăbușit în astfel de situații, cel agresat și prietenul său rupt de beat s-au transformat din victime în agresori și au tăbărât pe tânărul din Batarci. Acesta s-a ales și cu o bâtă în cap de la o altă persoană, lovitură care i-a crăpat capul. Agresorul a fugit de la fața locului spre casă, fiind la curent cu ceea ce se întâmplă prin intermediul telefonului.

La fața locului lumea s-a strâns ca la circ, dar fără să intervină. La aproximativ 20 de minute au ajuns la fața locului și jandarmii și poliția care au început să ancheteze cazul. Între timp rănitul a fost transportat de un echipaj SMURD la spital pentru îngrijiri medicale și investigații.

Se pare că acesta nu este singurul scandal provocat de oșeni în club în noaptea trecută, altercații având loc și în alte locații, acestea fiind oarecum o regulă în această perioadă în județ. Și cele mai grave agresiuni abia de cum vor avea loc, la nunțile din Țara Oașului.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!