Un polițist de la rutieră și-a agresat soția, asistentă la Ambulanță. Totul în timpul serviciului, filmat

HomeActualitate

Un polițist de la rutieră și-a agresat soția, asistentă la Ambulanță. Totul în timpul serviciului, filmat

Scene de violență filmate astăzi de către un sătmărean de la geamul apartamentului la care locuiește. Acesta are vedere direct în curtea Serviciului J

Un copil s-a înecat pe fundul bazinului la un ștrand din Satu Mare
Serviciul de Ambulanță și-a încheiat ancheta internă cu privire la asistenta agresată de soț în curtea instituției
Ambulanța și SMURD-ul sunt supraaglomerate de solicitări absurde :„Multe cazuri anunțate la 112 nu sunt urgențe”
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Scene de violență filmate astăzi de către un sătmărean de la geamul apartamentului la care locuiește. Acesta are vedere direct în curtea Serviciului Județean de Ambulanță, acolo unde a surprins un conflict conjugal petrecut între o asistentă de la ambulanță și soțul ei, polițist la rutieră.

Raul M, angajat al IPJ Satu Mare și-a vizitat soția la locul de muncă, pe Teodora, pentru a o trage la răspundere. De pe filmarea apărută pe internet reiese că acesta cerea lămuriri cu privire la un număr de telefon pe care femeia nu îl putea justifica și care l-a făcut pe bărbat să aibă o criză de gelozie. Tot de pe filmare reiese că între cei doi au existat câteva îmbrânceli și că femeia a căzut peste un gărduleț din curtea instituției, după care bărbatul a vrut să plece cu mașina, dar femeia s-a urcat rapid lângă el.
Conducerea instituțiilor unde lucrează cei doi, respectiv IPJ și SJA s-au autosesizat cu privire la scandalul dintre cei doi soți, care s-a petrecut în curtea unei instituții publice, ambii purtând uniforma de serviciu.

„Ca urmare a informațiilor și imaginilor apărute în spațiul public, potrivit cărora  un polițist are un comportament agresiv față de o angajată a Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare, conducerea Inspectoratului Județean de Poliție a dispus verificări interne pentru clarificarea împrejurărilor în care a  survenit incidentul, urmând ca la finalul acestora, în funcție de rezultat, să fie luate măsuri legale.

Statutul profesiei de polițist impune probitate morală dar și  o conduită corespunzătoare, atât în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu cât și în afara acestora.”., a transmis Inspectoratul Judetean de Poliției.

 

„Azi, 13.08.2017, in jurul orelor 18 :30, numitul Mona Raul, politist , sotul angajatei noastre, asistent medical, Mona Teodora, a intrat in incinta Serviciului de Ambulanta Judetean Satu Mare, in tinuta de serviciu (politist) si a avut o altercatie cu sotia sa in garajul si curtea SAJ Satu Mare.

Mentionez ca asistenta medicala Mona Teodora se afla in timpul serviciului.
Managerul SAJ Satu Mare, d-na  Opris Gabriela a dispus formarea unei comisii de cercetare administrativa pentru a stabili conditiile in care a avut loc acest eveniment. Regretam evenimentele intamplate si va vom informa imediat dupa stabilirea concluziilor acestei anchete interne.”, a relatat și SJA despre cele intâmplate.

Cei doi erau căsătoriți de puțin timp, dar se pare că dragostea dintre ei s-a stins repede.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0