Când credința nu ține loc de bun simț și civilizație

HomeActualitate

Când credința nu ține loc de bun simț și civilizație

Blocaj în traficul din Satu Mare astăzi, deși toată străzile sunt pustii și nici chiar pe pod nu e circulație. Marea reușită a realizat-o credinciosul

Ca-n lumea a treia. Ușa unui autobuz a căzut în mers
Transurban Satu Mare face angajări. Vezi ce se caută
Autobuzele Transurban cad pe capete. Un alt autobuz s-a defectat sâmbăta în stație, în centrul orașului
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Blocaj în traficul din Satu Mare astăzi, deși toată străzile sunt pustii și nici chiar pe pod nu e circulație. Marea reușită a realizat-o credinciosul șofer al unui ‘BMV’, asa cum era numărul mașinii, care și-a lăsat mașina pe trotuar în lateral catedralei ortodoxe din municipiul Satu Mare, taman în drumul autobuzului.
La reușită a contribuit și șoferul unui brand mare de sucuri, care și-a parcat mașina în spatele bisericii, tot pe trotuar, astfel încât autobuzul nr.11 nu a avut destul loc sa ia virajul pentru a ajunge în stația de bus.

De mai mare bun simt și credi ta decât cei care i-au blocat drumul, șofer de autobuz nu a făcut scandal și nici nu a întrat în biserică peste credincioși pentru a scoate proprietarii mașinii afara sa își mute automobilele. A așteptat răbdător circa 10 minute și după ce a văzut ca nici unul din ceilalți credinciosi nu se oferă sa cheme proprietarul mașinii afara sau sa îl ajute sa împingă mașina mai în fata, omul a dat cu spatele și a continuat drumul pe Bulevardul Vasile Luca în, deviind de la ruta inițială.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!