Turiștii Tășnadului, chinul băștinașilor. Porți blocate, circulație îngreunată, deranj și mizerie

HomeActualitate

Turiștii Tășnadului, chinul băștinașilor. Porți blocate, circulație îngreunată, deranj și mizerie

„Sunt din Tasnad si locuuesc pe Str. Crisan, vizavi de strandul termal si sunt deranjata tot mai mult de comportamentele celor care ofera chirie. De e

Nunți discrete, cazare aproape și ambianță intimă – localul care ți le oferă pe toate la cel mai bun preț
Gata cu procrastinarea, la băut, pardon, la învățat studenți! Gata cu domnia, începe studenția!
Luna Decembrie e și luna musafirilor, nu doar a cadourilor. Nu îi mai înghesui, cazează-i la Yago
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Sunt din Tasnad si locuuesc pe Str. Crisan, vizavi de strandul termal si sunt deranjata tot mai mult de comportamentele celor care ofera chirie. De exemplu, acum cateva zile am plecat Cu copilul in oras la cumparaturi si le cand m-am intors acasa am gasit doua Masini parcate in fata casei mele.”. așa își începe doamna Maria, din Tășnad, mesajul către Redacția ObiectivSM.
Femeia este deranjată de faptul că vecinii ei care își oferă casele spre închiriere turiștilor nu le pun acestora la dispoziție toate condițiile de cazare, așa cum ar fi normal, respectiv nu doar un loc unde să doarmă ci și un loc de parcare. Conform pozelor trimise de femeie strada este plină de mașini și doar că se blochează accesul în curtea vecinilor ci este mult îngreunată și circulația pe stradă, nemafiind posibilă circulația din ambele sensuri.

Deranjata la maxim de acest fapt am sunat la politia din Tasnad sa reclam acest fapt…la care mi s-a raspuns Ca ei nu se ocupa de asta si sa ma adresez politiei comunitare. I-am intrebat daca nu pot dansi sa faca acest lucru si mi-au spus Ca nu sa ii caut eu le la strand si sa le spun.”, mai afirmă femeia.

Femeia nu dă vina doar pe cei care oferă cazare, ci și pe turiști, pentru că nici ei nu sunt dispuși să își parcheze mașina în parcarea cu plată de la ștrand, care este aproape goală, ci preferă să o lase la locațiile unde se cazează.

Mai mult de atât cei care își dau casele spre închiriere pentru un venit suplimentar nu sunt văzuți de doamna Maria nici ca fiind cei mai corecți și civilizați, pentru că aceștia aprund flacoanele și resturile lăsate de clienții lor, pentru a scăpa mai repede și mai ușor de ele decât să le predea firmei care colectează gunoiul.
Este irespirabil…mi-a patruns in casa si a trebuit sa inchid toate geamurile. Pacat ca nu va pot trimite mirosul…Este un fum gros Ca si ceata… Persoanele acestea prefera sa aprinda gunoiul in loc sa il plateasca… De ce? Doar castiga dupa urma activitati lor… E mai simplu si comodo asa… Binenteles. Am incercat sa Sun din nou la politie dar telefonul Este temporar deranjat” mai afirmă femeia.

Femeia spune că această situație nu este nouă ci se păstrează de câțiva ani, dar de această dată nu a mai avut nervii necesari pentru a îndura situația, mai ales că până la sfârșitul sezonului estival mai este o perioadă îndelungată.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!