“Cadouri” pentru şoferi pe perioada minivacanței de Sfânta Maria

HomeActualitate

“Cadouri” pentru şoferi pe perioada minivacanței de Sfânta Maria

Pe perioada minivacanței de Sfânta Maria, polițiștii sătmăreni au fost la datorie, zilnic, pentru siguranța și liniștea cetățenilor. În 5 zile, poliţi

Cadou de Crăciun pentru polițiștii sătmăreni: 7 autospeciale Logan
Polițiștii din Gherța Mică au fost solicitați să intervină în cazul unui mopedist neîndemânatic care s-a accidentat singur
Cei mai „proaspeți” polițiști au depus jurământul. Satu Mare are 48 de polițiști angajați din sursă externă
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Pe perioada minivacanței de Sfânta Maria, polițiștii sătmăreni au fost la datorie, zilnic, pentru siguranța și liniștea cetățenilor. În 5 zile, poliţiştii au constatat 39 de infracţiuni, au aplicat aproximativ 470 de sancțiuni contravenționale, au reţinut 61 de permise de conducere și au retras 3 de certificate de înmatriculare auto.

Pentru ca, în minivacanța de Sfânta Maria, cetăţenii să se bucure în siguranță de timpul liber, în perioada 11 – 15 august a.c.,  poliţiştii sătmăreni au desfășurat activități în teren, pentru prevenirea faptelor antisociale, apărarea patrimoniului public şi privat, dar și pentru creşterea siguranţei rutiere şi a transporturilor feroviare.

În urma activităţilor desfăşurate, în această perioadă  au fost constatate 39 de infracţiuni, dintre care 11 contra persoanei, 12 contra patrimoniului și 13 la regimul siguranței rutiere.

Au fost aplicate 472 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 141.125 de lei, din care 115 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică.

În trafic,  poliţiştii au aplicat 332 sancţiuni contravenţionale prevăzute de O.U.G. nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care 3 pentru consum de alcool și 111 pentru viteză neregulamentară.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 61 de permise de conducere, din care 3 pentru consum de alcool şi 51 pentru viteză, fiind retrase 3 certificate de înmatriculare auto.

Petrecerea minivacanței în siguranță și fără evenimente cu impact asupra siguranței publice s-a datorat și cetățenilor, care au înțeles necesitatea adoptării unei conduite corecte în această perioadă.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!