Meniu cu „tot ce vrei” de la 110 lei

HomeActualitate

Meniu cu „tot ce vrei” de la 110 lei

Noua modă în localurile din Satu Mare care organizează evenimente este să ofere clienților meniu all inclusive, sau mai explicit, să cuprindă în meniu

Tudor Gherman vă învață ce să nu faceți după ce plecați acasă de la masaj. Sfaturi importante!!!
Stai, mânâncă pe terasă, că de astea n-ai acasă
S-a deschis Noki Food. Comandă și surprindeți gusturile cu cei mai gustoși burgeri
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Noua modă în localurile din Satu Mare care organizează evenimente este să ofere clienților meniu all inclusive, sau mai explicit, să cuprindă în meniu toate serviciile necesare unui eveniment. Deci pe lângă meniul de mâncare, tot restaurantul vă pune la dispoziție băutura, aranjamentele floarele, aranjamentul sălii, și alte servicii, în funcție de local.

La restaurantul Promena de pe strada Decebal nr.4 aveți parte de această oferă la cel mai bun preț din oraș, respectiv de la 110 lei. Sătmărenii care au de organizat un botez, o logodnă sau o nuntă o pot face în acest local fără să mai fie nevoiți să țină evidența celorlalte servicii de care au nevoie, pentru că această grijă o preia conducerea localului.

Mai mult, în cazul zilelor de naștere sau a petrecerilor de la firmă, localul dă cadou clienților și diverse bunuri, precum sticle de wiskey sau deserturi.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!