Munca de după distracție. Câtă mizerie e de strâns la Ardud după doua zile de distractie

HomeActualitate

Munca de după distracție. Câtă mizerie e de strâns la Ardud după doua zile de distractie

Ardudul a fost în sărbătoare la începutul acestei săptămâni. Luni și marți locuitorii din orașul Ardud au avut parte de doua evenimente cu tradiție de

Bărbat sub influența alcoolului prins de poliție în Ardud
Tânăr arestat pentru comiterea mai multor furturi
Programul manifestărilor dedicate zilei de 1 Decembrie la Ardud
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Ardudul a fost în sărbătoare la începutul acestei săptămâni. Luni și marți locuitorii din orașul Ardud au avut parte de doua evenimente cu tradiție deja, unul dedicat iubitorilor de folclor iar cel de-al doilea tuturor ardudeni lor, dar și celor din localitățile învecinate.
Ca de fiecare data autoritățile au făcut ce au știut mai bine pentru ca ardudenii sa se simtă bine, dar munca lor nu s-a încheiat la asta ci a continuat și astăzi de dimineață este, când au avut de strâns după petrecăreți și după comercianți un munte de gunoaie.

Cei care seara trecuta au petrecut pe muzica lui Cătălin Crișan și Corina, dar și cei care au făcut bani la acest eveniment, au lăsat în urma lor o grămadă de ambalaje și alte mizerii, cu toate ca zona a dispus de locuri unde sa se adune acest gunoi.

Acum este treaba administratiei locale sa readucă locul la frumusețea și curățenia anterioara festivalului, asa cum au făcut-o de altfel în fiecare an.Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!