Centrul orasului, `mosia` boschetarilor, dupa lasarea intunericului. Si se tot extinde …

HomeActualitate

Centrul orasului, `mosia` boschetarilor, dupa lasarea intunericului. Si se tot extinde …

Oameni certati cu legea, personaje dubioase, boschetari, cersetori, prestatori de activitati ilegale si imorale, cei de pe strada Horea nr 6 pot avea

Polițiștii locali au deranjat “somnul de frumusețe” al unor boschetari din parcul de la spital
Până unde a ajuns tupeu boschetarilor de pe Corso: s-au c***t în mijlocul unei terase după ce au spart o plasmă
Satu Mare, un oraș plin de boschetari clandestini. Poliția locală îi alungă de pe unde îi prinde
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Oameni certati cu legea, personaje dubioase, boschetari, cersetori, prestatori de activitati ilegale si imorale, cei de pe strada Horea nr 6 pot avea multe denumiri, dar nici una dintre ele nu ii prezinta ca fiind niste oameni integrati in societate si care sa contribuie la dezvoltarea ei.

Din contra, acesti locuitori din buricul municipiului Satu Mare nu fac altceva sa denigreze imaginea orasului si sa distruga tot ce pot, facand viata celorlalti locuitori din oras mai grea.

Dupa ce la inceputul sezonului cald acestia s-au c***t in mijlocul unei terase din centrul orasului, noaptea trecuta au facut din nou deranj. Coji de seminte, sticle de bere, pahare de cafea de la automat, sticle de alcool si multa mizerie au lasat pe o alta terasa de pe Corso, semn ca domeniul  acestora se extinde incet dar sigur, facandu-se stapani pe zone tot mai intinse.

Politia locala patruleaza pe perioada zilei pe Corso, fiind prezenti cam o data la 30 de minute, dar se pare ca pe timpul noptii fie nu au sector zona centrala fie nu indraznesc sa intervina sa deranjeze aceste personaje dubioase din centrul orasului care se pare ca isi duc veacul doar dupa lasarea serii.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!