De ce nu sunt toți funcționarii ca ei? Angajații de la buletine au stat și pana la 3 dimineața la muncă

HomeActualitate

De ce nu sunt toți funcționarii ca ei? Angajații de la buletine au stat și pana la 3 dimineața la muncă

Luna august este fără doar și poate cea mai aglomerata lună de peste an, în toate domeniile de activitate. Una dintre instituțiile cu cea mai inten

Angajații de la Evidenta Persoanelor, aduși la lucru în weekend din cauza referendumului
Peste 300 de cereri de schimbare a buletinului pentru această săptămână. Cozile se întind pe zeci de metri
Kereskenyi vs Filip – episodul II – Primarul i-a trimis prefectului pe cap protestatarii nemulțumiți din Bercu
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Luna august este fără doar și poate cea mai aglomerata lună de peste an, în toate domeniile de activitate.

Una dintre instituțiile cu cea mai intensa activitate este în august Direcția de Evidenta Persoanelor. Sute de oameni se adresează zilnic în aceasta perioada instituției pentru a-și schimba buletinul, marea lor majoritate fiind persoane care lucrează în străinătate și aceasta este singura perioada din an în care vin acasă și au nevoie sa își actualizeze actele.

Activitatea Directiei de Evidenta a Persoanelor a fost apreciata de primarul Kereskenyi Gabor, care afirma ca angajații acestei instituții au stat la munca chiar și pana la 3 dimineața.
Am fost astăzi la Direcția de Evidență a Persoanelor să le mulțumesc angajaților pentru efortul depus în aceste zile pentru a elibera la timp actele de identitate. Peste 200 de cereri au fost preluate în fiecare zi în luna august. Programul cu publicul, teoretic – până la 16.30, a fost prelungit până a fost preluată ultima cerere. Au fost zile când angajații au stat la muncă până la ora 3.00 dimineața și au revenit la birou la ora 8.00. Rezultatul ? TOATE buletinele au fost eliberate în timp, serviciul nostru de programare online a funcționat impecabil, au existat probleme la sistemul informatic național. Dar toți cei programați și-au primit actele la timp!

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!