Deputatul Ioana Bran adună  problemele oamenilor din teritoriu și le duce cu ea la București pe când se sfârșește vacanța parlamentară

HomeActualitate

Deputatul Ioana Bran adună problemele oamenilor din teritoriu și le duce cu ea la București pe când se sfârșește vacanța parlamentară

Parlamentarii români sunt în prima lor vacanță din acest mandat. Parlamentarii sătmăreni s-au întors acasă de la București pentru câteva săptămâni, da

Ioana Bran, despre primul impact cu viața de deputat: „ Am intrat direct la muncă”
Ioana Bran a fost reconfirmată, prin vot, secretar al Camerei Deputaților
Octavian Petric rămâne în PSD și intră în campanie alături de colegii săi. ALDE nu îl mai tentează
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Parlamentarii români sunt în prima lor vacanță din acest mandat. Parlamentarii sătmăreni s-au întors acasă de la București pentru câteva săptămâni, dar nu stau la soare și nici nu pierd vremea, deși programul de muncă le-ar permită să facă acest lucru.
Deputatul PSD Satu Mare, Ioana Bran, aflată la primul mandat de deputat este activă și în concediu. Ea a luat la pas străzile din orașul Tășnad, acolo unde are și birou de parlamentar, pentru a discuta cu oamenii despre problemele și nevoile pe care le au. Toate discuții și toate informațiile primite de la cetățeni le va duce cu ea la București pentru ca împreună cu colegii parlamentari să găsească soluții legislative pentru a ușura viața oamenilor.

„Chiar dacă este vacanță parlamentară consider că activitatea in teritoriu trebuie să continue și drept urmare, pentru a fi la curent cu problemele cetățenilor, am decis să încerc să fiu cât mai aproape de ei.
În prima parte a zilei am fost în piața din Tășnad unde am profitat de reîntâlnirea cu cei prezenți acolo pentru a anunța deshiderea cabinetului parlamentar din Tășnad. I-am rugat pe toți cei prezenți să vină cu încredere în audiența pentru a putea discuta despre problemele cu care se confruntă.
Unii mi-au spus că am curaj să fac asta în afara campaniei electorale. Nu cred că este vorba despre curaj ci doar despre normalitate și respect față de cetățeni.”, declara deputatul PSD Satu Mare, Ioana Bran.
Sătmăreanca a fost bine primită de către cetățeni, care nu au întârziat să își deschidă sufletul în fața ei pentru a-i prezenta problemele lor cotidiene și unii chiar i-au indicat și soluții pentru rezolvarea unor neajunsuri.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!