Accident de moped în Vama. Un tânăr a rămas inconștient în afara carosabilului

HomeActualitate

Accident de moped în Vama. Un tânăr a rămas inconștient în afara carosabilului

La data de 18.08.2017, orele 03.00 polițiștii Secției Rurale Negrești Oaș au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe strada Viilor din comuna

Amenințarea unui oșan: „ Îs eu de 72 de ani, dar nu știu cum ies ei cu mine”
Aceasta să fie adevărata față a orașului Satu Mare? Parcurile, locurile de odihnă ale boschetarilor
Soții Bertici pornesc într-o expediție nebună la capătul lumii – primul echipaj românesc cu o singură mașină, pe acest traseu
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

La data de 18.08.2017, orele 03.00 polițiștii Secției Rurale Negrești Oaș au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe strada Viilor din comuna Vama, un tânăr ar fi derapat cu mopedul, intrând în șanț.
La fața locului a fost identificat un tânăr de 20 de ani, în vădită stare de ebrietate, care prezenta leziuni ce au necesitat transportarea acestuia la spital.
Demarând verificările pentru a stabili întregul context de producere al evenimentului, polițiștii au stabilit că în noaptea de 18.08.2017, în jurul orei 02:00, victima, circulând cu un moped, a fost tamponată de un alt moped, condus tot de un tânăr, fiind proiectată pe carosabil unde a rămas în stare de inconștiență,iar cel cu care a intrat în coliziune a părăsit locul evenimentului.
Verificările ulterioare au condus la identificarea celui de-al doilea tânăr implicat, ca fiind în vârstă de 20 de ani, din Vama, în sarcina căruia s-a reținut, pe lângă vătămarea corporală, și infracțiunea de lăsarea fără ajutor a unui persoane aflate în dificultate, faptă prevăzută de art. 203 CP.

Sursa:IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0