Primarul Kereskenyi trage la răspundere firma care repară podul. E gata să o dea afară din oraș

HomeActualitate

Primarul Kereskenyi trage la răspundere firma care repară podul. E gata să o dea afară din oraș

Lucrările la Podul Decebal au întins la maxim nervii sătmărenilor și se pare că nici autoritățile nu rezistă prea mult. După ce și-au luat înjurături

Proiect este, banii au fost aprobați, putem spera la centura de ocolire? Ultima sută de metri înainte de începerea lucrărilor
Primarul cere sătmărenilor răbdare și le explică de ce e atâta nebunie cu reparația podului
Proprietarii terenurilor peste care va trece centura mai au de așteptat până să își ia banii
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lucrările la Podul Decebal au întins la maxim nervii sătmărenilor și se pare că nici autoritățile nu rezistă prea mult. După ce și-au luat înjurături săptămâni la rând din cauza firmei care nu și-a făcut treaba, se pare că autoritățile pun piciorul în prag și dau un ultimatul firmei Drum Inserv din Zalau. Conducerea firmei a fost chemată în întregime la Satu Mare pentru a sta la masă cu conducerea municipiului Satu Mare.

„Am constatat că la noi cu vorba bună nu se poate. M-am săturat să răspund eu pentru cei care nu sunt în stare să respecte măcar o singură promisiune, un singur angajament. Am chemat azi la Satu Mare toată conducerea firmei Drum Inserv Zalău, care execută lucrările de reparaţii pe Podul Decebal. Le-am transmis clar să termine cu băjbâielile şi experimentele pe seama sătmărenilor. Altfel, vom găsi noi metode de a elimina incompetența și lipsa cheflului de muncă.
Contractul, semnat de fostul primar Dorel Coica, este prost făcut şi ne limitează în a lua măsuri drastice împotriva firmei. Dar vom găsi soluţii, iar dacă vom fi obligaţi să luăm decizia cea mai drastică, ne-o asumăm: vom rezilia contractul şi îi vom trimite acasă!”, scriepe pagina sa de Facebook primarul Kereskenyi Gabor.
Deocamdată clauzele contractuale nu sunt făcute publice până acum de autorități, dar în orice caz municiăiul are ceva bani de pierdut, dar pe de altă parte sătmărenii ar putea avea de câștigat dacă în locul acestei firme ar veni o alta, care s-ar mișca mult mai repede.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0