Tu cum mănânci burgerul? Întoarce-l cu capul în jos și îți va fi mult mai ușor

HomeActualitate

Tu cum mănânci burgerul? Întoarce-l cu capul în jos și îți va fi mult mai ușor

Să mănânci un burger poate fi o modalitate rapidă de a potoli foamea sau o experiență culinară. Burgeri se găsesc peste în oraș, de la un colț de stra

Divan by Cinque, locul unde găsești „probabil” cel mai bun burger din oraș și te primește un Masterchef
Un bucătar de la Masterchef își aduce rețetele de burgeri la Satu Mare. Un nou local în centru, în curând
Burgerii de la Divan Bistro, mai aproape de tine. Livrare la domiciliu, gratuită
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Să mănânci un burger poate fi o modalitate rapidă de a potoli foamea sau o experiență culinară. Burgeri se găsesc peste în oraș, de la un colț de stradă, serviți dintr-o furgonetă, la plăcintării sau localuri care se perfecționează pe rețete de burgeri, experimentează gusturi noi ale cărnii și combinații de elemente care să se îmbine într-un gust final extraordinar.
Mai mult de atât, cei de la „Pe Divan” caută mereu să vină în sprijinul clienților și nu doar că le servește un burger ci testează constant cum să îi aducă îmbunătățiri pentru ca cei care îl savurează să fie și sătui, și încântați de gust și să nu aibă parte nici de un disconfort.
Cea mai mare problemă la servirea unui burger e faptul că atunci când muști din el, conținutul are tendința să alunece afară din chiflă. După ce au încercat mai multe variante, cei de la „Pe Divan”au ajuns la concluzia că cea mai simplă rezolvare a problemei este servirea burgerului cu susul în jos.
De ce așa?
Nimic mai simplu!
Chifla se prăjește ușor înainte de a fi servită, iar partea de sus, fiind concavă, atunci când se prăjește devine convexă la miez. Odată întoarsă cu capul în jos ea este ca o farfurie, ușor adâncită, astfel că tot conținutul burgerului își găsește locul acolo, iar atunci când este luat în mână și mușcat din el, conținutul nu mai cade afară.
Pe cât de simplu, pe atât de util.
Dreptu urmare, cei de la „Pe Divan” servesc burgerul dat peste cap, pentru a fi mai ușor de devorat.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!