Criminalul din Negrești a plecat de acasă pregătit de măcel. Nu e prima crimă comisă în familie lui

HomeActualitate

Criminalul din Negrești a plecat de acasă pregătit de măcel. Nu e prima crimă comisă în familie lui

Noi detalii ies la suprafață după crima de la Negrești Oaș, în care tânărul Cristian Surd și-a pierdut viața, împuns fiind în piept cu un obiect ascuț

Protest lipsit de vlagă al fermierilor sătmăreni. Trecătorii din centru s-au bucurat de laptele primit
Bărbat sub influenta alcoolului. A intrat în sanțul de pe marginea drumului
Primul nou născut din 2017 este o fetiță. E al 9-lea copil al familiei
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Noi detalii ies la suprafață după crima de la Negrești Oaș, în care tânărul Cristian Surd și-a pierdut viața, împuns fiind în piept cu un obiect ascuțit.

Cel incriminat de omor este tot un tânăr, de 19 ani, din localitatea Vama, Ioan Petre Crișan. Acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice când ar fi făcut gestul criminal, doind astfel să se răzbune pe un alt tânăr care l-ar și pocnit în față cu câteva minute mai devreme.

Conform unor informații obținute de Ziarul ObiectivSM, de la cei prezenți la locul crimei imediat după comiterea ei, se pare că obiectul crimei a fost un pumnal pe care a fost sudat un cui, conform celor care au găsit arma crimei. Se pare că tânărul Ioan Petre Crișa a plecat de acasă pregătit de scandal, atâta timp cât a avut asupra sa un pumnal, un obiect contondent care poate provoca răni destul de grave. Cu atât mai grave pot fi rănile provocate de pumnal cu cât acesta avea sudat pe el un cui, conform martorilor.

Se pare că acesta nu este prima crimă din familia Crișan, după cum chiar tânărul ar fi afirmat când a fost ridicat de poliție. Acesta ar fi spus că va scăpa la fel cum și bunicul său a scăpat fără pușcărie după o faptă similară, comisă în tinerețe.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!