Două persoane au fost prinse furând din magazine, la Satu Mare și Tășnad

HomeActualitate

Două persoane au fost prinse furând din magazine, la Satu Mare și Tășnad

Patrula de ordine publică a Orașului Tășnad, formată dintr-un polițist și un jandarm, a fost sesizată ieri, 23.08.2017, în jurul orei 12.30 de persona

O careiancăa fost lăsată fără telefonul mobil în supermarket. O altă femeie a păgubit-o
Spargere în plin centrul orașului. Un anticariat la a fost prădat în mijlocul zilei
Furt în incinta Spitalului Municipal Carei! Femeia bănuită de furtul unui portmoneu a fost prinsă
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Patrula de ordine publică a Orașului Tășnad, formată dintr-un polițist și un jandarm, a fost sesizată ieri, 23.08.2017, în jurul orei 12.30 de personalul de serviciu al unui supermarket din localitate, despre faptul că o femeie aflată la cumpărături a trecut de casele de marcat cu un rucsac voluminos asupra sa, fiind bănuită că a sustras bunuri. La fața locului a fost identificată o femeie de 58 de ani din Sighetu Marmației, care avea în rucsac bunuri alimentare în valoare de 150 de lei, sustrase din magazin. I s-a întocmit dosar penal pentru furt.
Tot în cursul zilei de ieri, personalul de serviciu al unui supermarket din Satu Mare a sesizat poliția despre producerea unui furt din unitate. Polițiștii sătmăreni au identificat un tânăr de 23 de ani din Sanislău, care ar fi sustras o boxă audio, recuperată și predată reprezentanților magazinului. Și în acest caz s-a întocmit dosar penal pentru furt.

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!