Sunt și scandaluri constructive în Oaș. Oșenii din Certeze s-au revoltat în fața primăriei

HomeActualitate

Sunt și scandaluri constructive în Oaș. Oșenii din Certeze s-au revoltat în fața primăriei

Zeci de persoane s-au revoltatastăzi, 25 August, în ciuperca de lângă sediul primăriei Certeze. Oamenii și-au exprimat astfel nemulțumirea față de fap

Mona Lisa și Napoleon, ultima fiță din casele oșenilor. Vasile Marina execută lucrările care par ireale
Mesajul de Crăciun al Primăriei Certeze, pentru toți certezanii, din toată lumea
Un bărbat din Certeze e acuzat că a „spălat” și „șifonat” peste un milion de lei
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Zeci de persoane s-au revoltatastăzi, 25 August, în ciuperca de lângă sediul primăriei Certeze. Oamenii și-au exprimat astfel nemulțumirea față de faptul că nu au în comună un sistem de canalizare și nici apă curentă.

Zeci de persoane, gălăgioase și puse pe scandal au dat ochii cu primarul Ciocan Petru cu scopul de a afla când se vor bucura și ei de condițiile de trai normale acestui secol, respectiv canalizare și apă la robinet.

Ironia vieții face ca proiectul de canalizare să fie finalizat în proporție de 98%, dar ultimul pas din proiect nu poate fi făcut. Terenul unde trebuie amplasată stația de epurare se află în litigiu, motiv pentru care nu se poate interveni sub nici o formă pe acel teren pentru amplasarea stației.

Oamenii sunt mai puțin interesați de acest aspect, considerând că e de competența administrației locale să pună lucrurile în clar. Pentru că nu a făcut până acum lumină în această problemă oamenii au cerut demisia primarului Petru Ciocan, dorin o altă persoană, mai competentă în locul lui, însă primarul nu s-a lăsat intimidat de cererea oamenilor.

Edilul a primit termen de un an de zile să scoată totul la liman, dar șansele să fie totul clar pe anul viitor sunt mici, pentru că litigiul nu pare să se închidă prea repede.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!