Tâlhărie la doi pași de centrul orașului. Trei persoane au lăsat un bărbat fără o borsetă

HomeActualitate

Tâlhărie la doi pași de centrul orașului. Trei persoane au lăsat un bărbat fără o borsetă

  Poliţiştii au identificat trei persoane, doi bărbați și o femeie, bănuite  că ar fi comis o tâlhărie pe strada 9 Mai din Satu Mare, toți tre

Hoț căutat pe facebook, după ce a furat dintr-un restaurant. Îl recunoaște cineva?
Guvernul a aprobat exproprierea terenurilor pentru centura Sătmarului. 436 de proprietari vor primi bani
Flerul i-a ajutat pe polițiștii locali din Medieș sa prindă doi tineri care “băgau” un joi și aveau droguri asupra lor
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

 

Poliţiştii au identificat trei persoane, doi bărbați și o femeie, bănuite  că ar fi comis o tâlhărie pe strada 9 Mai din Satu Mare, toți trei  fiind  reţinuţi  pentru 24 de ore, urmând  să  fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

În  data de 23  august a.c.,  în jurul orei 23.15, un bărbat în vârstă de 53 de ani, cu domiciliul în Tășnad,  a sesizat poliţia că a fost victima  unei tâlhării comise de trei persoane  necunoscute.  S-a constituit o echipă operativă formată din polițiști judiciariști și specialiști criminaliști, care, sub coordonarea procurorului de caz, au  reușit  în cursul zilei de ieri, 24.08.2017, identificarea celor implicați în producerea infracțiunii ca fiind doi bărbați, unul de 35 de ani din Vetiș și unul de 29 de ani din Satu Mare, dar și o femeie de 32 de ani, din Satu Mare.

Din cercetări,  a rezultat faptul că  în timp ce  victima se deplasa pe strada   9 Mai din Satu Mare, cei trei  ar fi deposedat-o prin violenţă  de o borsetă ce conținea acte personale, suma de 80 lei și alte bunuri.

Toți agresorii au  fost prinşi şi  reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi  Judecătoriei Satu Mare cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată pentru unul dintre agresori și pentru complicitate la tâlhărie calificată, pentru ceilalți doi.

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!