A început furtul de lemne pentru iarnă! Căruțaș amendat cu 5000 lei

HomeActualitate

A început furtul de lemne pentru iarnă! Căruțaș amendat cu 5000 lei

  Având ca prioritate prevenirea şi combaterea transportului ilegal de material lemnos, poliţiştii sătmăreni acționează frecvent în zonele adi

Vine frigul, începe furtul de lemne. Două cazuri în doar o zi
În căruțe, încărcate, se ascund hoții de lemne. Poliția îi are în vizor
Două căruțe pline cu lemne, confiscate de către jandarmi. Nici unul din proprietari nu avea acte pe lemnele aduse din pădure
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

 

Având ca prioritate prevenirea şi combaterea transportului ilegal de material lemnos, poliţiştii sătmăreni acționează frecvent în zonele adiacente fondurilor forestiere.

 Astfel, în cursul zilei de ieri, 30.08.2017, polițiștii negreșteni au identificat un bărbat de 43 de ani din Negrești Oaș în timp ce transporta cu o căruță material lemons, fără a putea dovedi proveniența și fără a deține documente legale de transport. Materialul lemons  a fost ridicat în vederea confiscării, iar căruțașul a fost sancționat cu amendă în valoare de 5 000 lei.

Și polițiștii din Ardud au identificat, ieri, un bărbat de 36 de ani din localitate, care a fost surprins în timp ce scotea din rădăcini arbori tineri din fondul forestier aferent localității Ardud.Și în acest caz materialul lemons a fost confiscat, iar bărbatul a fost sancționat  conform  Legii 171/2010 cu amendă de    1 000 lei.

 

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!