Acoperiș mistuit de flăcări la Negrești Oaș. O femeie și un copil au avut nevoie de îngrijiri medicale

HomeActualitate

Acoperiș mistuit de flăcări la Negrești Oaș. O femeie și un copil au avut nevoie de îngrijiri medicale

În data de 31.08. a.c., în jurul orei 01:50, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „SOMEŞ” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de

Pompierii au lichidat un incendiu la o casă de locuit, duminică noaptea. Toți pereții s-au înnegrit
Dramă în Tătărăsti-o familie cu șapte copii a rămas pe drumuri după ce le-a ars casa
Incendiu la un uscător de cereale din municipiul Satu Mare. Intervenție la înălțime pentru pompieri
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În data de 31.08. a.c., în jurul orei 01:50, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „SOMEŞ” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui incendiu la o casă de locuit din localitatea Negrești Oaș, în care este posibil să fi fost surprinși și locatarii.

La adresa menționată s-au deplasat două autospeciale de stins incendii cu apă și spumă din cadrul Secției de Pompieri Negrești Oaș și o ambulanță SMURD tip EPA, în vederea acordării îngrijirilor medicale în caz de necesitate.

La momentul sosirii, incendiul se manifesta la acoperișul casei, iar persoanele surprinse de incendiu au reușit să se evacueze. Concomitent cu stingerea incendiului de către pompieri, echipajul medical a acordat îngrijiri medicale unei femei și unui copil care au suferit atac de panică , pe care i-a transportat ulterior la Spitalul Negrești Oaș.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

Ca urmare a producerii evenimentului au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 120 m2 și alte materiale combustibile.

 

Sursa: ISU Somes Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!