Primăria a cerut poliției să fie mai prezentă în trafic la începerea anului școlar pentru a nu se crea blocaje

HomeActualitate

Primăria a cerut poliției să fie mai prezentă în trafic la începerea anului școlar pentru a nu se crea blocaje

În cadrul ședinței de miercuri a Comisiei de Circulație, primarul Gabor Kereskenyi a cerut să fie luate măsuri pentru a se preîntâmpina producerea de

Polițiștii sătmăreni au protestat față de nivelul de salarizare :” Vrem salarizare, nu discriminare”
Schumacher de Oaș. Viteză de raliu a unui șofer oprit în trafic între Halmeu și Turț
Polițiștii din Gherța i-au oprit unui bărbat din Comlăușa aventura la volan. Nu avea permis
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În cadrul ședinței de miercuri a Comisiei de Circulație, primarul Gabor Kereskenyi a cerut să fie luate măsuri pentru a se preîntâmpina producerea de blocaje în trafic cu ocazia deschiderii noului an școlar. Astfel, în zona școlilor vor fi echipaje suplimentare ale Poliției Rutiere și Poliției Locale pentru a fluidiza traficul.

 

”Știu că va fi foarte greu să evităm producerea de aglomerări, dar să ne facem treaba în așa fel încât să evităm pe cât se poate blocajele în trafic”, a declarat primarul Gabor Kereskenyi.

 

Totodată, împreună cu Tribunalul Satu Mare s-a stabilit ca începând de joi să fie îndepărtate panourile de pe șantierul de la Palatul de Justiție, iar din 30 septembrie traficul pe str. Mileniului va fi reulat în condiții normale. De la aceea dată, pe str. Mileniului, se va circula din nou în ambele sensuri pe segmentul dintre străzile Tudor Vladimirescu și Mihai Viteazul.

 

Comisia a probat și înființarea trei pietoni de treceri noi pe str. Crizantimei (Liceul Technologic), B-dul Muncii (Scoala Gimnaziala Avram Iancu) si pe Aleea Postăvaru (Școala Gimnaziala Octavian Goga) pe lânga școli.

 

Sursa: Primăria Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0