Doar trei sătmăreni au protestat în Satu Mare față de noile legi ale justiției

HomeActualitate

Doar trei sătmăreni au protestat în Satu Mare față de noile legi ale justiției

Fără să se anunțe în mediul online sau prin vreun alt mijloc de comunicare inițiativa unui protest, trei sătmăreni s-au prezentat la ora 18 în centrul

Protest anunțat pentru această seară în Satu Mare
Zeci de persoane care au protestat aseară se simt mințite de PNL:„ Am protestat împotriva Guvernului, nu ca să susținem PNL”
Protest anti ANAF în centrul municipiului Satu Mare
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Fără să se anunțe în mediul online sau prin vreun alt mijloc de comunicare inițiativa unui protest, trei sătmăreni s-au prezentat la ora 18 în centrul municipiului în locul de întâlnire al protestatarilor cu ocazia altor proteste.

Cei trei au fost de altfel și singurii protestatari, fără ca altcineva să li se alăture pe perioada șederii lor acolo, în semn de protest. Cei trei au afișat mesaje impotriva actualului Guvern, precum: „Nu vă mai suportăm”, „Mafia PSD” și „ Nu suntem o nație de hoți”.

Cei trei au stat o bucată de vreme în Pasajul Corneliu Coposu, după care au abandonat protestul.

În toată țara există la ora actuală proteste față de proiectul de modificare a Legilor Justiției, proiect care se află în Parlament și despre care se afirmă că dacă va fi aprobat în forma actuală va transforma justiția din România într-o armă politică a celor care se află la putere. În Cluj și Timișoara numărul protestatarilor e de ordinul miilor, ceea ce în Satu Mare nu s-a întâmplat niciodată.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!