Tu bea cafeaua liniștit, York Cafe de amenda de parcare te-a scutit. Promoția sfârșitului de an în Satu Mare

HomeActualitate

Tu bea cafeaua liniștit, York Cafe de amenda de parcare te-a scutit. Promoția sfârșitului de an în Satu Mare

Găsirea unui loc de parcare în municipiul Satu Mare este un adevărat calvar, iar atunci când tocmai ș-ai găsit te-ai ales cu încă o bătaie de cap, pla

Să dăm din nou dovadă de omenie! Starostele Florin Bandici are nevoie de sprijinul sătmărenilor
De joi se reiau lucrările la Podul Decebal. Kereskenyi Gabor :”Sa terminam odată cu bâlciul”
Un maramureșean și un bihorean au rămas fără permis la Satu Mare. Aveau viteze prea mari
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Găsirea unui loc de parcare în municipiul Satu Mare este un adevărat calvar, iar atunci când tocmai ș-ai găsit te-ai ales cu încă o bătaie de cap, plata taxei de parcare. De multe ori cetățenii o fentează și fug repede să își rezolve problemele înainte să apară cei care împart amenzile.

Nu se poate face însă același lucru atunci când vine vorba de savurat cafeaua, pentru că ea trebuie băută în liniște și pe odihnă, fără grija plății parcării sau a faptului că atunci când ieși din cafenea ai putea să te trezești cu o amendă în parbriz, echivalentă a 4-5 cafele bune.

Cei de la York Caffe, din centrul municipiului Satu Mare, de lângă Banca Țiriac au lansat o ofertă de nerefuzat pentru cei care aleg să își bea cafeaua la ei și sunt șoferi. Grija plății parcării dispare, pentru că la orice cafea cumpărată York Caffe plătește parcarea.

Tot ce aveți de făcut este să găsiți un loc de parcare în apropiere de York Caffe și să intrați la ei pentru cafeaua de dimineață…sau de peste zi. Atunci când dați comanda la bar pentru cafea spuneți că sunteți cu mașina și că doriți să vă plătească parcarea, iar cei care vă servesc vor trimite un sms pentru plata unei ore de parcare cu numărul de înmatriculare al mașinii dumneavoastră.

Așa vă puteți bea cafeaua liniștiți și fără grabă! Oferta este valabilă până la începutul lunii ianuarie.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!