Paralela 45 Satu Mare lansează campania Black Friday pentru vacanțe

HomeActualitate

Paralela 45 Satu Mare lansează campania Black Friday pentru vacanțe

Agenția de turism Paralela 45 Satu Mare va lansa în perioada 15 – 18.11 o campanie de Black Friday exclusiv pentru sătmăreni . Campania se va desfășur

Un sătmărean a vândut în șase luni vacanțe de peste o JUMĂTATE DE MILION DE EURO. Vânzările sunt în continuă creștere
Paralela 45 Satu Mare devine furnizor de servicii de călătorie pentru Blugento, una dintre cele mai populare soluții de eCommerce din România
Cea mai scumpă vacanță plătită de o familie de sătmăreni!!! Unii nu câștigă banii ăștia nici în 2 ani
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Agenția de turism Paralela 45 Satu Mare va lansa în perioada 15 – 18.11 o campanie de Black Friday exclusiv pentru sătmăreni . Campania se va desfășura pe pagina de Facebook a agenției : Paralela 45 Satu Mare.

Vom lansa produse inedite pentru piața sătmăreană cum ar fi vacanțe in Maroc cu zbor din Budapesta și cu însoțitor de grup la un tarif cu taxe incluse de sub 290 euro/pers . De asemenea city break cu însoțitor de grup în Moscova cu avion din Debrecen la tarife începând de la 290 euro/pers. City breakuri în diverse destinații la tarife sub 190 euro/pers tarif în care va fi inclus avionul, cazarea la hotel 3* cu mic dejun și taxele de aeroport.

Pentru cei care vor dori week-enduri în capitalele apropiate de exemplu Budapesta, Viena, Praga, Bratislava vom avea oferte de la 49 euro/pers/2 nopti cu mic dejun inclus. Transportul de această dată va fi cu mijloace proprii.

Vom lansa de asemenea tarife de excepție pentru destinațiile exotice : Thailanda sejur complet de 7 nopti cu avion, cazare si mic dejun la tarife sub 790 euro/pers, Dubai de asemenea sejur complet de 7 nopti cu avion si cazare cu mic dejun la tarife incepând de la 300 euro/pers . Toate aceste tarife au incluse taxele, noul nostru motto fiind : Respectăm turiștii, zero taxe ascunse la toate ofertele publicate.

Vom oferi reduceri de până la 55% și pentru litoralul românesc în special la hotelul Phoenicia din Mamaia, care este foarte căutat de către sătmăreni.

Vacanțele în Antalya și Egipt vor avea discounturi speciale și ele astfel că un sejur de 7 nopti , all inclusive la un hotel de 5* va incepe de la 420 euro/pers.

Oferim posibilitatea de a achita în 12 rate fără dobândă aceste vacanțe prin cardul Star BT de la Banca Transilvania.

Vom posta ofertele începând cu ora 08:00 iar la fiecare două ore vom posta noi oferte și noi destinații, astfel că le recomandăm satmarenilor si băimarenilor s[ urmăreasca activ pagina noastră de Facebook Paralela 45 Satu Mare în perioada 15 – 18.11 . Pentru fiecare ofertă vom avea locuri limitate, maxim 10 locuri pentru fiecare ofertă. Va funcționa principiul : primul venit , primul servit.

Paralela 45 este o agenție de nivel național, printre cele mai vechi din România și a fost votată în ultimii 7 ani consecutivi cea mai de încredere agenție de turism din România.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0