Ai probleme cu alegerea cadoului pentru copilul tău? I-ai un Gift Card cadou pentru tabăra de vară Kentaur

HomeActualitate

Ai probleme cu alegerea cadoului pentru copilul tău? I-ai un Gift Card cadou pentru tabăra de vară Kentaur

Cei de la centrul de călărie Kentaur, din Atea, te sprijină în găsirea cadoului perfect pentru adolescentul din familia ta. De la o anumită vârstă

Începe sezonul de nunți. Tu ce alegi pentru a ta: limuzină, caleașcă sau scuter?
Galerie Foto&Video!!! Zeci de cai deosebiți la expoziția de la Ruseni
Ziua Calului, duminică la Ardud – parade, demonstrații de dresaj, tracțiune – eleganță și forță
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Cei de la centrul de călărie Kentaur, din Atea, te sprijină în găsirea cadoului perfect pentru adolescentul din familia ta.

De la o anumită vârstă este greu să găsești un cadou potrivit pentru copilul tău, mai ales când jucăriile nu îl prea atrag, iar aria lui de interes este atât de vastă încât nu știi ce să îi cumperi de Crăciun ca să îl încânte.

Un loc într-o tabără de călărie, timp de cinci zile poate fi un cadou excelent, modul în care să îi oferi experiențe noi, dar și relaxare, socializare și un mediu pe care are ocazia să îl întâlnească destul de rar.

Centrul de călărie Kentaur a scos la vânzare carduri cadou pentru tabăra de vară. Un card cadou are valoarea de 300 de lei și poate fi folosite la un din taberele de vară organizate în 2018.

„Cardurile pot fi comandate prin email (ramona.florescu@gmail.com) sau telefonic (0722-557336). Prețul taberei de călarie 2018 este de 800 lei și acoperă : cazare 5 nopți în Centrul Kentaur din localitatea Atea, județul Satu Mare, trei mese pe zi, cursuri de călărie, activități educative, culturale și de divertisment. ”, anunță cei de la Kentaur.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0