De trei zile, centrul orașului e la Căsuța Rotaract. Sute de oameni au donat pentru cauză

HomeActualitate

De trei zile, centrul orașului e la Căsuța Rotaract. Sute de oameni au donat pentru cauză

De trei zile a demarat proiectul „ O cană de fericire”, proiect ce este organizat pentru al patrulea an la Satu Mare, în aceeași locație, în fața Hote

O nouă donație de aparatură și dotări făcută de Clubul Rotaract pentru Spitalul Județean Satu Mare
Debut de amploare a celei de a patra ediții „O Cană de Fericire”. Moș Nicolae a împărțit cadouri tuturor copiilor prezenți
„O cană de fericire”, o nouă ediție cu un debut de succes – sătmărenii îl consideră cel mai frumos eveniment caritabil
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

De trei zile a demarat proiectul „ O cană de fericire”, proiect ce este organizat pentru al patrulea an la Satu Mare, în aceeași locație, în fața Hotelului DanaII.

Evenimentul este unul caritabi și cu rol de a mobiliza comunitatea sătmăreana ca în paralel cu simțirea spiritului Crăciunului să facă și o faptă bună. Cei care trec pe la Căsuța Rotaract pot servi un pahar de vin, de ceai sau de ciocolată caldă în schimbul unei donații, tot profitul strâns în urma acestui proiect urmând să fie folosit pentru achiziționarea de instrumentar la secția de chirurgie a Spitalului Județean de Urgență.

Câteva sute de oameni au trecut în primele trei zile pe la evenimentul „ O cană de fericire”, aceștia fiind de toate vârstele, de la cei mai mici care au venit să se întâlnească cu Moș Nicolae și să îi trimită scrisoare la Moș Crăciun, până la cei trecuți de prima tinerețe, care au găsit îm acest eveniment un mod plăcut de a ieși din casă în sezonul rece și de a socializa cu prietenii.

Celor de la Rotaract li se alătură în acest an mai mulți parteneri pentru a putea face o achiziție mai mare pentru spital. Cei de la Zeeppelin Pub sunt primii care și-au arătat deschiderea pentru a contribui la cauză, ca mai apoi Banca Transilvania și Apaserv să se alăture, cu donații substanțiale, pentru ca secția de chirurgie să aibă un instrumentar cât mai diversificat.

Evenimentul continuă până în data de 22 Decembrie, cu muzică și voie bună, seară de seară, cu excepția zilelor de doliu național, când căsuța va fi deschisă, dar muzica va fi oprită, în semn de respect pentru funerariile Regelui Mihai.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!