S-au recepțonat lucrările la fațada  internatului Colegiului „Kolcsey Ferenc”

HomeActualitate

S-au recepțonat lucrările la fațada internatului Colegiului „Kolcsey Ferenc”

Primăria Municipiului Satu Mare continuă să investească în sistemul de învățământ sătmărean. Primarul Kereskényi Gábor și viceprimarul Doina Feher au

După ce ani la rând au reprezentat un pericol pentru cetățeni și mașini, primăria reabilitează pasarelele din centru
Agenții economici sunt avertizați de Primăria Satu Mare că riscă amenzi dacă fac reduceri și nu notifică primăria
Centrul Tehnologic și de Afaceri nu e o afacere tocmai profitabilă
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Primăria Municipiului Satu Mare continuă să investească în sistemul de învățământ sătmărean. Primarul Kereskényi Gábor și viceprimarul Doina Feher au participat marți, 19 decembrie, la recepția lucrărilor de reparații efectuate la internatul Colegiului Național ”Kölcsey Ferenc”, unde elevii beneficiază de condiții dintre cele mai bune.

Pentru lucrările de reparații ale fațadei și cele de înlocuire a geamurilor și ușilor, Primăria Municipiului Satu Mare a alocat 350.000 de lei.

Suntem preocupați asigurăm condiții tot mai bune elevilor din municipiul Satu Mare, inclusiv celor care, deși, locuiesc în alte localități învață la unitățile școlare din municipiu. Prin lucrările de la Internatul de pe lângă Colegiul Național ”Kölcsey Ferenc” am redat și strălucirea unei clădiri foarte valoroase pentru municipiul Satu Mare”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

De serviciile internatului beneficiază în prezent 100 de elevi înscriși la Colegiul Național ”Kölcsey Ferenc”, Liceul Teologic Ortodox Nicolae Steinhardt, respectiv Colegiul Național ”Ioan Slavici” și Colegiul Național”Mihai Eminescu”.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!