Doi hoți de lemne au fost prinși în weekend, după ce au tăiat mai mulți copaci în Roșiori și Giorocuta

HomeActualitate

Doi hoți de lemne au fost prinși în weekend, după ce au tăiat mai mulți copaci în Roșiori și Giorocuta

La data de 20 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Valea Vinului au fost sesizați prin apelul de urgență 112, despre faptul că, de

Vine frigul, începe furtul de lemne. Două cazuri în doar o zi
Se fură ca-n codru! Mai multe persoane au fost prinse după ce au furat lemne din pădurile din județ
Polițiștii au luat în vizor hoții de lemne – atât persoane fizice cât și firme
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

La data de 20 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Valea Vinului au fost sesizați prin apelul de urgență 112, despre faptul că, de pe un teren aflat în proprietatea privată a unui bărbat, din localitatea Roșiori, s-au tăiat și sustras arbori, de esență răchită.

Din verificările efectuate de către polițiștii care s-au deplasat la fața locului, aceștia au constatat că cele sesizate se confirmă și au identificat persoana care ar fi tăiat și sustras materialul lemnos, acesta fiind un bărbat, de 43 de ani, din Roșiori.

La data de 21 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Tășnad au fost sesizați prin apelul de urgență 112, de către un bărbat, din sat Giorocuta, despre faptul că, i s-ar fi tăiat și sustras 19 arbori de esență salcâm și jugastru cu diametre cuprinse între 10 și 40 de cm, de pe un teren cu vegetație forestieră aflat în proprietatea sa, situat pe raza localității Giorocuta.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, iar în urma cercetărilor efectuate au stabilit identitatea persoanei care ar fi tăiat și sustras materialul lemnos, acesta fiind un bărbat, de 20 de ani, din sat Corund.

În ambele cauze s-au întocmit dosare penale față de persoanele identificate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere ilegală și furt de arbori.

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0